Program de vizitare: Miercuri - Duminica 10:00 - 18:00

Strada Londra nr. 39

Bucuresti, Sector 1

Hărțile Artei

Muzeul Hărților și Belladona Art invită grupurile de copii din clasele primare să participe la programul educativ, creativ și distractiv, HĂRȚILE ARTEI – Pe urmele călătorilor, exploratorilor, marilor artiști ai lumii și ai naturii.

Elevii vor avea ocazia să exploreze lumea artei prin activități interactive și captivante, completându-și cunoștințele de cultură generală într-un mod inedit. Copiii vor desena și picta, explorând hărțile, studiind diverse epoci și zone geografice și desigur, vor descoperi arta lumii – având nenumărate surse de inspirație pentru realizarea propriilor lucrări de artă, în ambianța încântătoare a Muzeului Hărților.

Durata: 75 minute
Taxa: 70 lei/ copil (sunt incluse materialele de lucru și biletul de acces în Muzeu)
Număr de participanți: maximum 20 copii, minimum 15

Programul adresat grupurilor de copii (clasele I-IV) se va desfășura numai în ziua de vineri a săptămânii, în intervalul 10: 00 – 11: 15 sau 11:00 – 12:15 (la alegere), pe parcursul anului școlar 2024 – 2025. Atelierul este disponibil pentru grupuri, pe baza rezervării cu minimum o săptămână înainte de atelier, în funcție de agenda atelierului Hărțile Artei. Rezervarea reprezintă achitarea integrală în avans a taxei de participare. Rezervări: simona_zalinca@yahoo.com

Tematica atelierelor se stabilește împreună cu coordonatorul grupului. Se pot realiza și teme la cerere. Cele mai populare tematici sunt:
Fresca delfinilor – Grecia
Geometria fulgilor de nea – Finlanda
Legende cu dragoni – China

La activitate participă și cadrele didactice care însoțesc copiii.

Vă așteptăm cu drag la Muzeul Hărților pentru o experiență artistică fascinantă!