Muzeul Hărților și Asociația Artelier D invită copiii de 8 – 10 ani la un nou program interdisciplinar de istorie și geografie, interactiv, online, intitulat „Căutătorii de comori”.
Care sunt comorile care au aprins imaginația oamenilor și ce ne învață ele despre cunoaștere și despre noi ca specie inteligentă? În cadrul acestui program care împletește istoria cu geografia vom afla despre cele mai fascinante comori ale lumii: diamantele, aurul, primele mărturii arheologice și artistice. Vom formula ipoteze despre originea mărturiilor și vom afla cine au fost cei care le-au găsit, în ce locuri și împrejurări. Vom învăța noțiuni de istorie și geografie în timp ce luăm parte la o aventură palpitantă și adevărată.
Diamante unice – Duminică 4 aprilie, ora 11:00
Aflăm despre cele mai frumoase și prețioase diamante și locurile unde le putem admira; răsfoim pagini celebre ale descoperirii diamantelor și felul în care s-au împletit cu istoria oamenilor.
Vârste recomandate: 8 – 10 ani
Desfășurare: de la ora 11 la 12:30, prin aplicația Zoom, în două părți (prima parte 11-11:40, partea a doua 11:50- 12:30);
Taxă: 30 lei;
Participare: pe bază de rezervare și achitarea taxei; după achitare, participanții primesc pe email linkurile Zoom pentru programul rezervat, împreună cu documentele fiscale de participare (chitanța și biletul).
Toate detaliile despre program, participare, plată se găsesc aici!
Rezervarea se face prin completarea formularului din link. Confirmarea se face după plata taxei.
Un atelier nu poate avea loc decât cu un număr minim de 5 participanți.
În caz de neparticipare, suma se reeșalonează pentru alt modul/ program.